Terug

De 5 Beste Hondenshampoos Voor een Gevoelige Huid

Het verzorgen van je hond gaat niet alleen over reinheid. Het is ook een manier om juist dat beetje quality time door te brengen met je hond, om ze gezond te houden en om je geliefd te laten voelen. Maar als je hond een gevoelige huid heeft, kan het lastig zijn om de juiste shampoo te vinden! Het laatste dat je wilt is dat je hond, jeuk, hete plekken of andere irritatie krijgt. Gelukkig bieden steeds meer merken zachte hondenshampoos.

 

We hebben de beste beoordeeld en de meest populaire hondenshampoo gevonden voor het wassen van de gevoelige huid en een lekkere geur.

Opmerking: als je hond extra gevoelig is of allergieën heeft, is het het beste om je hond te raadplegen voordat je nieuwe producten in je verzorgingsroutine introduceert.

1. Oxyfresh Pets Shampoo

De Shampoo van Oxyfresh Pets is als beste uit de test gekomen. De shampoo beschikt tot tegenstelling van andere soorten, niet over agressieve bestanddelen en dus op lange termijn meer goed dan kwaad doen. De shampoo werkt op basis van het Oxygen complex waarbij men met actief zuurstof, afval en schadelijke bacteriën grondig verwijdert. Tevens zorgt het voor een goede balans in de vacht van de hond en kan volledig veilig gebruikt worden, zonder risico dat de gezondheid van je hond afneemt. Hij neemt zelfs toe omdat de kans op huidinfecties vermindert. Daarnaast heeft het een frisse geur en brengt het de huid tot rust.

2. Animal Nature Animal

Animal Nature is de shampoo die ook meteen gebruikt kan worden als conditioner. Hierdoor zal de vacht van je hond zeer zacht aanvoelen. Het bevat geen synthetische bestanddelen en is 100% natuurlijk.

3. Beau Beau shampoo

De shampoo van Beau Beau is er een die ook meteen gebruikt kan worden als conditioner. Hierdoor zal de vacht van je hond zeer zacht aanvoelen. Het bevat geen synthetische bestanddelen en is 100% natuurlijk. Dit is een van de grote voordelen van deze hondenshampoo. Een echte aanrader voor je honden.

4. Vitakraft shampoo voor puppy’s

Deze shampoo is speciaal voor puppy’s vanaf 3 maanden en heeft een basis van ultra zachte reinigingsmiddelen. Door vloeibaar linde-extract krijgt je puppy glans en zachtheid aan de vacht zonder de opperhuid te beschadigen. Het bevat geen parabenen en kan handig worden geopend. Tevens is deze shampoo ook voor volwassen honden te gebruiken. 5. Pet Head Feeling Flaky Sensitive Skin Pet Head Feeling Flaky is een shampoo voor honden met een milde reiniger die de huid tot rust brengt en hydrateert. Het bevat een kamille extracten die positieve invloed hebben op het herstel van een geïrriteerde huid. Ook heeft deze shampoo een lekkere geur, namelijk aardbei en yoghurt.

5. Pet Head Feeling Flaky Sensitive Skin

Pet Head Feeling Flaky is een shampoo voor honden met een milde reiniger die de huid tot rust brengt en hydrateert. Het bevat een kamille extracten die positieve invloed hebben op het herstel van een geïrriteerde huid. Ook heeft deze shampoo een lekkere geur, namelijk aardbei en yoghurt.

Relevante artikelen

Meer over deze dierenliefhebber?

Extra gegevens van deze persoon zijn alleen beschikbaar als je een acccount hebt en ingelogd bent.

Inloggen
Nog geen account?

Je kan al lid worden vanaf € 0,97 /mnd.

Aanmelden