Terug

Wil jij je kat beter leren kennen? Doe dan mee met de eerste Katten GeluksChallenge

In Nederland wordt over het algemeen goed voor huisdieren gezorgd. Toch krijgt het CareTeam van Prins Petfoods (bestaande uit dierenartsen, paraveterinairen, voedingsdeskundigen en andere specialisten) regelmatig vragen binnen van mensen hoe zij meer met hun kat bezig kunnen zijn en hoe zij wellicht nog beter voor hun huisdier kunnen zorgen. Daarom heeft het Prins CareTeam in samenwerking met kattengedragsdeskundige Maggie Ruitenberg de unieke Katten GeluksChallenge ontwikkeld. Doormiddel van leuke uitdagingen leren mensen hun kat beter kennen waardoor er beter aan de behoefte van de kat kan worden voldaan. Een tevreden kat is tenslotte een gelukkige kat.

Elke week wordt een nieuwe challenge (Drankchallenge, Instinctchallenge, Intelligentiechallenge, Verwenchallenge en de Beautychallenge) verstuurd onder de deelnemers. Deze bestaat uit een video en indien nodig een stappenplan. Daarin helpt Maggie deelnemers de behoeften van hun eigen kat te ontdekken en geeft zij vernieuwende tips. Zo geeft ze een recept voor een koel kattensoepje dat katten stimuleert om te drinken en deelt ze bijzondere manieren om met het jachtinstinct van de kat om te gaan.

Certificaat en winnen

Alle katteneigenaren van Nederland kunnen meespelen en aan het eind van de vijf weken durende challenge krijgt elke deelnemer een Katten GeluksCertificaat én een cadeautje. Prins Petfoods roept een Katten GeluksChallenge Facebookgroep in het leven waarop alle deelnemers hun ervaringen, foto’s en video’s kunnen delen onder de hashtag #gelukschallenge. Zo ontstaat er een heuse kattengeluks-groep waarin de deelnemers ook elkaar weer inspireren.

Aanmelden

De challenge gaat op 8 augustus van start. Deelnemers kunnen zich vanaf nu aanmelden via prinspetfoods.nl/gelukschallenge. Om alle katteneigenaren op weg te helpen wordt van maandag 20 augustus tot en met zondag 2 september 2018 een Geluksbeker weggeven bij aankoop van een verpakking Prins VitalCare. Meld je aan voor de challenge op: prinspetfoods.nl/gelukschallenge

Relevante artikelen

Meer over deze dierenliefhebber?

Extra gegevens van deze persoon zijn alleen beschikbaar als je een acccount hebt en ingelogd bent.

Inloggen
Nog geen account?

Je kan al lid worden vanaf € 0,97 /mnd.

Aanmelden