Veel gestelde vragen

Heb jij een vraag die hier niet bij staat? Stuur ons dan een bericht via de contact pagina.

Hoe kan ik lid worden bij dedierenoppas.nl?

Om lid te worden als oppasser klik je op "word een oppas" en als baasje klik je op "vind een oppas". Vervolgens vul je je gegevens in en waar je naar op zoek bent. Na invullen van de gegevens ben je aangemeld en ontvang je je inloggegevens. Je kunt met deze gegevens inloggen en direct zoeken naar een oppas of oppasadres.

Zijn mijn gegevens die ik invul veilig?

Ja, je gegevens zijn geheel veilig en zullen niet worden verstrekt aan derden. Daarnaast zijn je gegevens alleen beschikbaar voor dierenliefhebbers die betaald hebben en gebruikmaken van dit platform van dierenliefhebbers.

Hoe komen andere dierenliefhebbers met mij in contact?

Als oppas of baasje heb je een profiel dat bekeken kan worden door baasjes en oppassers. Zodra je op de profielpagina van een oppas of baasje komt, kun je direct een bericht sturen.

Kan ik een oppas of baasje vinden in mijn omgeving?

Jazeker! Je kunt binnen bepaalde afstand rond jouw woonplaats zoeken door op het vergrootglas rechtsboven op iedere pagina te klikken en je postcode en gewenste straal in te vullen. Op deze manier kun je een leuk huisdier vinden of een geschikte betrouwbare oppas die je dier kan verzorgen. 

Kan ik bericht krijgen als er een oppas of baasje in mijn buurt zich aanmeld?

Ja, dit is mogelijk. Het is een optie die je zelf kunt aanvinken tijdens het aanmeldproces en op je profielpagina. Je kunt deze optie beheren onder "mijn account", nadat je bent ingelogd.

Wat kost het om lid te worden bij dedierenoppas.nl?

Ons platform is geheel gratis. Wij willen door middel van deze website diereneigenaren helpen aan een geschikte oppas.

Hoe maak ik een afspraak met een oppas of baasje?

Als oppas of baasje kan je een bericht sturen om een afspraak in te plannen. Dit doe je op zijn of haar profielpagina.

Hoe weet ik dat mijn oppas betrouwbaar is?

Neem de volgende stappen voordat je contact opneemt met een oppas. Dit proces helpt om te weten of je oppas betrouwbaar is.

 
 • Stap 1:

  Selecteer een paar oppassers waarvan jij het gevoel hebt dat er een goede klik ontstaat. (gebruikelijk 3)

 • Stap 2:

  Maak een afspraak met de geselecteerde oppassers en neem eventueel je dier mee. Je kunt de afspraak bij je thuis houden maar natuurlijk ook ergens anders, bijvoorbeeld in een café of park.

 • Stap 3:

  Als je het idee hebt dat het klikt tussen jou, je huisdier en de oppas, vraag je de oppas om referenties (bijvoorbeeld de ouders, een familielid of een andere diereneigenaar).

 • Stap 4:

  Tenslotte neem je samen het betrouwbaarheidsformulier door en beslis je of deze oppas je huisdier gaat verzorgen als er een goede klik tot stand is gekomen.

Meer over deze dierenliefhebber?

Extra gegevens van deze persoon zijn alleen beschikbaar als je een acccount hebt en ingelogd bent.

Inloggen
Nog geen account?

Je kan al lid worden vanaf € 0,97 /mnd.

Aanmelden